fbpx
debug, 70946

Whistleblowing

Terawatin whistleblowing-ilmoituskanavalla voit ilmoittaa luottamuksellisesti yrityksemme toimintaan liittyvistä väärinkäytöksistä ja lainvastaisesta toiminnasta.

Mihin Terawatin ilmoituskanavaa käytetään?

Ilmoituskanavan kautta on mahdollista ilmoittaa teoista tai laiminlyönneistä, jotka täyttävät rikoksen tunnusmerkistön, oli kyseessä sitten meidän tai yhteistyökumppaniemme toiminta. Sinulla ei tarvitse olla konkreettisia todisteita epäilyksesi tueksi. Huomaa kuitenkin, että tarkoituksella aiheettomien ilmoitusten tekeminen on kiellettyä ja voi johtaa lisätoimenpiteisiin. Huomioithan myös, että ilmoituskanava ei ole palautelaatikko, eikä sitä ole tarkoitettu valituksille tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme ja muut yhteystiedot löydät tämän linkin takaa.

Ilmoituksen voit tehdä joko omalla nimelläsi tai nimettömästi. Ilmoittajan henkilöllisyys suojataan whistleblower-direktiivin mukaisesti. Vuonna 2023 voimaan astunut ilmoittajansuojelulaki edellyttää yrityksiä varmistamaan, että epäilyistä voidaan ilmoittaa turvallisesti ja ilmoittajan henkilöllisyys suojataan.

Miten ilmoitus tehdään?

Ilmoituksen tekeminen onnistuu helposti ja turvallisesti täyttämällä lomakkeen kentät ja seuraamalla ohjeita. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi tai jättää halutessasi yhteystiedot.
Kun lähetät ilmoituksesi, saat sinulle generoidut kaksi koodia, joiden avulla pääset tarkastelemaan ilmoitustasi uudelleen. Säilytä koodit turvallisessa paikassa, ja palaa seuraamaan asiasi tietoja. Vahvistamme ilmoituksesi vastaanottamisen seitsemän päivän kuluessa. Saat lisätietoja ilmoituksesi käsittelystä viimeistään kolmen kuukauden kuluessa ilmoituksen tekemisestä. Saatamme lähettää sinulle järjestelmän kautta myös lisäkysymyksiä ilmoitukseesi liittyen.

Näin teet ilmoituksen

Ilmoituksen tekeminen onnistuu helposti ja turvallisesti täyttämällä lomakkeen kentät ja seuraamalla ohjeita. Voit tehdä ilmoituksen nimettömästi tai jättää halutessasi yhteystiedot. Vahvistamme ilmoituksesi vastaanottamisen seitsemän päivän kuluessa. Säilytäthän saamasi koodit, joiden avulla pääset palaamaan ilmoitukseesi.
Huomioithan, että ilmoituskanava ei ole palautelaatikko, eikä sitä ole tarkoitettu valituksille tuotteista ja palveluista. Asiakaspalvelumme ja yhteystiedot löydät tämän linkin takaa.

 

Jätä uusi ilmoitus tai seuraa ilmoitusta