fbpx

Tehtävänämme on Uudistaa toimialaa sekä Auttaa asiakkaitamme Onnistumaan

Sähköisen talotekniikan ratkaisuja fiksusti ja laadukkaasti!

Terawatt Oy on sähkö- ja automaatiopalveluita tarjoava yritys, jonka kohteita ovat asunnot, toimitilat ja linjasaneeraukset sekä sähköautojen latausjärjestelmät. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa. Palvelemme Rakentajaa, Omistajaa ja Käyttäjää. Toimintaamme ohjaavat arvomme, jotka ovat

  • Luotettavuus
  • Laadukkuus
  • Kumppanuus
  • Jatkuva oppiminen
  • Yhdessä onnistuminen.

Tiedämme, että rakentajalla, omistajalla ja käyttäjällä on kaikilla omat, tärkeät tavoitteensa, jotka kuuluu ottaa huomioon.

Rakentajalle tarjoamme ammattitaitoisen ja sitoutuneen suunnittelu- ja toteutustiimin, jonka kanssa kiinteistö saadaan aikataulussa valmiiksi ja hienosäädetyksi.

Omistajana saat meiltä käyttövalmiin, modernin sähköisen talotekniikan sekä kattavan dokumentaation, jonka avulla rakennuksen ylläpito onnistuu vielä vuosienkin kuluttua.

Käyttäjä puolestaan pääsee toimimaan kiinteistössä, joka sopeutuu mahdollisimman hyvin käyttäjän tarpeisiin ja tarjoaa tehokkaan, turvallisen ja viihtyisän ympäristön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimivaksi todetusta konseptistamme! 

Talotekniikkaa vuodesta 2004

Terawatt Oy:n toiminta alkoi vuonna 2004, kun yrityksen perustajaveljekset Jussi ja Aapo Holma päättivät alkaa yrittäjiksi opiskelujensa ohessa.

Toiminta laajeni siinä vaiheessa, kun Hannes Kokko astui kuvioihin mukaan ollen ensimmäinen täysipäiväinen työntekijä, Jussin ja Aapon jatkaessa opiskelua. Samalla yrityksen palvelut alkoivat kohdistua sähköpalveluihin.

Vähitellen yrityksen toiminta laajeni ja työntekijämäärä kasvoi. Yritys tarjosi sähkösuunnittelua ja -asennuksia pientalojen lisäksi pari- ja rivitaloihin sekä toimitilakohteisiin. Vuonna 2009 yrityksen toiminta laajentui koskemaan myös linjasaneerausten sähkösaneerauksia.

Terawattin omistajuus muuttuu

Vuonna 2011 Terawatt liittyi Harjavalta-konserniin, kun Kastelli-talot osti Terawatt Oy:n osake-enemmistön. Samana vuonna SSP-talotekniikka fuusioitui Terawattiin ja yrityksen palvelut laajentuivat sähköpalveluista LVIS-palveluita tarjoavaksi yritykseksi.

Yritys jatkoi laajentumistaan osittain jopa kovallakin vauhdilla. 

Vuosien aikana yrityksen toiminta on keskittynyt palvelemaan pääurakoitsijoita, rakennusliikkeitä ja talotehtaita. Toiminta on laajentunut pientaloja toteuttavasta yrityksestä entistä enemmän rivi- ja kerrostalojen sekä liike- ja palvelutilojen talotekniikan toteuttajaksi.

Kastelli konserni jakaantuu ja Terawattista tulee osa Lapti Groupia

Vuoden 2018 alussa Kastelli Group jakautui kahdeksi erilliseksi konserniksi – Kastelli Group ja Lapti Group. Terawatt Oy:stä tuli osa Lapti Groupia ja samalla Terawatt vaihtoi brändi-ilmeen ja nimen Laptitec Oy:ksi. Lapti Group käsittää nyt Rakennusliike Laptin ja konsernin ulkopuolelle talotekniikka palveluja tarjoavan Laptitec Oy:n.Lapti Groupista löydät lisätietoa viereisestä linkistä Lapti Group

Laptitecin palvelut jakautuvat asunnot, liike- ja palvelutiloihin, putkiremontteihin ja pientaloihin. Yrityksen asiakkaita ovat pääurakoitsijat, rakennusliikkeet ja talotehtaat ympäri Suomen. Laptitec Oy:n toimitusjohtajana toimii edelleen Jussi Holma, joka on myös yksi Terawatt Oy:n perustajista. Laptitecin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 25 miljoonaa ja yritys työllistää noin 190 alansa ammattilaista.

Kastelli-talot Oy ostaa Laptitecin pientalojen LVI-liiketoiminnan ja sähköstä Kastellin osuuden

Vuoden 2019 marraskuussa Kastelli-talot Oy ostaa Laptitec Oy:ltä sen kaikkiin pientaloihin kohdistuvan LVI-liiketoiminnan sekä Kastellin pientaloihin liittyvän sähköliiketoiminnan. Laptitecilta Kastelliin siirtyy kaupan yhteydessä vanhoina työntekijöinä 59 henkilöä.

Jatkossa Laptitec keskittyy ennen kaikkea sähköliiketoimintaan ja palvelee asiakkaitaan asunto- ja toimitilarakentamisessa sekä linjasaneerauksissa. Toiminta keskittyy pääsääntöisesti Etelä-Suomeen ja toimipisteet sijaitsevat Espoossa sekä Vantaalla.

Laptitec irtaantuu Lapti Groupista ja vaihtuu takaisin Terawatt Oy:ksi

Vuoden 2020 alussa Lapti myi Laptitecin koko osakekannan. Ostajana toimi ryhmittymä, joka muodostuu yhtiön toimivasta johdosta sekä henkilöstöstä. Kaupan myötä Laptitecin nimi vaihtui takaisin Terawatt Oy:ksi. Ostamalla yhtiön koko osakekannan yritys pystyi sitouttamaan riittävän laajan joukon yhtiön avainhenkilöitä osakkaiksi. Jatkossa Terawatt keskittyy ennenkaikkea sähköisten talotekniikkaratkaisujen suunnitteluun ja asennukseen, jossa kohderyhminä ovat Asunnot, Toimitilat ja Linjasaneeraukset sekä Sähköautojen latausjärjestelmät.

 

 

Palautteesi on meille tärkeää