fbpx

Referenssit

Asunnot
Olemme toteuttaneet vuosien aikana uusia rivi- ja kerrostalo kohteita yli 90 sekä pientaloja yli 4000. 

Aurinkosähkö
Olemme toteuttaneet aurinkosähköjärjestelmäkohteita yli 20, mikä tarkoittaa tuhansia asennettuja aurinkopaneeleita.

Linjasaneeraukset
Toteuttamiamme kohteita on jo yli 190, joissa yhteensä noin  8600 huoneistoa.

Sähköauton lataus
Olemme toteuttaneet yli 30 kohdetta ja yhtiötasolla asennettuja latausasemia on yli 1000 kpl.

Toimitilat
Olemme toteuttaneet uusia ja saneerattavia toimitiloja jo yli 130.

Sähköauton latausjärjestelmät Aurinkosähkö Toimitilat Linjasaneeraukset Asunnot

KOy Rubiiniparkki, Vantaa

Vantaalla sijaitsevan parkkihallin 220 autopaikkaa muutettiin sähköauton lataukseen sopiviksi.

As Oy Lapis, parkkihalli

Taloyhtiön parkkihalliin asennettiin latausasemakeskus ja 14 kpl (11 kW, Type-2) latausasemia. Järjestelmä on toteutettu dynaamisella kuormanhallinnalla, joka estää sähköauton latausjärjestelmän ylikuormittamasta pääsähköliittymää. Tässä kohteessa latauksen sähkön kulutusta seurataan latausasemien energiamittareista. Taloyhtiö hoitaa itse latauksessa käytettävän sähkön laskutuksen käyttäjiltä.

As Oy Ainonkuja 5, Vantaa

Terawatt toteutti Vantaalla sijaitsevaan rivitalokohteesee 5 kappaletta Type 2 -liitännäisiä sähköautojen latauspisteitä.

Terawatt on toteuttanut tuhansia kohteita ympäri Suomen

Tutustu kaikkiin toteuttamiimme kohteisiin referenssit esitteestämme!

Lue lisää

ASO Mielikinviitta, Espoo

62 huoneistoa sisältävään kohteeseen lisättiin viihtyvyyttä uusimalla asuntojen kylpyhuoneiden ja keittiöiden sähköt kokonaan. Lisäksi uusittiin asuntojen muiden tilojen sähköpisteiden sähkökalusteet.

As Oy Liinalax, Espoo

118 huoneistoa ja 8 liiketilaa käsittävään kohteeseen uusittiin koko sähköjärjestelmä, eli normaalia linjasaneerausta laajempi sähköremontti.

As Oy Myyrinjärvi, Vantaa

Kohteeseen toteutettiin perus linjasaneerausremontti. Yleisissä tiloissa uusittiin suurin osa sähköistä. Kaikissa 30 asunnossa uusittiin kylpyhuoneen sähköt, astianpesukoneen ja lieden syötöt sekä asunnon sähkökeskus.

Logistiikkakeskus Avialogis, Vantaa

Avialogis (viralliselta nimeltään Kiinteistö Oy Turvalaakson Parkki) on Vantaalle Kehä III:n varteen vuoden 2022 aikana valmistunut logistiikkakeskus. Kohde rakennettiin Barona Varastopalveluiden käyttöön. Kohde sai hiljattain arvostetun BREEAM International New Construction -sertifikaatin ja saavutti toiseksi korkeimman excellent-tason mikä edustaa ympäristöystävällisten uudisrakennusten parhaimmistoa sekä kansainvälisesti että Suomessa.

Lue lisää

Ruda Solarpark AB – Aurinkopuisto 1600 KWP

Toteutimme Kemiönsaarelle toteutettuun aurinkopuistoon sähkötyöt. Työ ei sisältänyt muuntajiin liittyviä asennuksia.

Sun KWH AB – Aurinkopuisto 500 KWP

Toteutimme Kasnäsiin toteutettuun aurinkopuistoon sähkötyöt. Työ ei sisältänyt muuntajiin liittyviä asennuksia.

Lindön kartano – Aurinkopuisto 1600 KWP

Toteutimme Raaseporiin Lindön kartanoon toteutettuun aurinkopuistoon sähkötyöt. Työ ei sisältänyt muuntajiin liittyviä asennuksia.

Kyläsuutari – Aurinkopuisto 400 KWP

Toteutimme Veikkolaan rakennettuun aurinkopuistoon (400 KWP) tasasähkötyöt.

As Oy Hakakuja 2 (110 KWP)

Terawatt toteutti aurinkosähköjärjestelmän (110 KWP) sähkötyöt neljän kerrostalon yhtiöön Espoossa.

Velox Logistiikka (49 KWP)

Toteutimme vuonna 2022 valmistuneeseen logistiikkakeskukseen aurinkosähköjärjestelmän. Järjestelmä asennettiin kiinteistön katolle

As Oy Talkoovaarala (30 KWP)

Toteutimme aurinkosähköjärjestelmän (30 KWP) Vantaalla sijaitsevaan rivitaloyhtiöön. Järjestelmä asennettiin kiinteistön katolle.

Heka Pihlajisto 105 KWP

Toteutimme Helsingin kaupungin omistamaan kerrostaloyhtiöön aurinkosähköjärjestelmän (105 KWP). Järjestelmä asennettiin kiinteistön katolle.

KOy Ruusuparkki, Vantaa

Vantaan Kivistössä sijaitsevan parkkihallin käyttäjät pääsivät lataamaan autopaikoillaan myös sähköautoja, kun 478 autopaikan lämmitysrasiat vaihdettiin sekä lämmityksen, että sähköauton latauksen mahdollistaviksi. Muutostyö valmistui vuonna 2022.

Saka ja Gigantti, Järvenpää

Terawatt toteutti yhteistyössä pääurakoitsijan kanssa Järvenpäähän Boogien teollisuusalueelle liiketila-kokonaisuuden, joka sisälsi Autoliike SAKA:n ja Gigantin myymälätilat. Autokauppa on 1403 m² halli. Kohteeseen tuli 6 myynti-/neuvottelupistettä, pommisuoja ja rengasvarasto. Kohteeseen asennettiin kuvauspisteen yhteyteen erikoisvalaisimet. Gigantissa myymälätilaa on 1061 m², varastotilaa 177 m² ja toimistotilaa noin 180 m². Myymälätilaan toteutettiin korkealaatuinen valaistus. Asiakkaiden käyttöön asennettiin myös sähköautojen latauspisteet.

As Oy Espoon Harmaalokki

Kohde sisältää 8 kaksikerroksista paritaloa piha-alueineen. Toteutimme kohteeseen sähköurakan. Asunnot ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät saunan.

As Oy Metsäkyyhkyntie 12

Taloyhtiössä on yhteensä 12 kpl asuntoja, joihin toteutettiin perus linjasaneerausremontti. Kohde sijaitsee Espoon Lintuvaarassa. Yleisissä tiloissa uusittiin sähköt kokonaan. Asunnoissa uusittiin kylpyhuoneen sähköt, vaihdettiin uudet keskukset ja keittiössä uusittiin astianpesukoneen-, lieden- ja uuninsyöttö sekä varauskaapeli.

As Oy Kiurunpesä

Kohteeseen toteutettiin perus linjasaneerausremontti. As Oy Kiurunpesässä asuntoja on yhteensä 28 kpl ja liiketiloja 4 kpl. Liiketiloista kahteen toteutettiin pääurakoitsijan toimesta asuntoja, joihin me toteutimme sähköt. Yleisissä tiloissa uusittiin kaikki sähköt. Asunnoissa uusittiin kylppärin sähköt ja keskukset sekä keittiössä astianpesukoneen-, lieden- ja uuninsyöttö sekä varauskaapeli.

As Oy Tiirismaantornit

Putkiremontin yhteydessä toteutettiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Kohteessa oli kolme erillistä kerrostaloa, joissa yhteensä 126 kpl asuntoa.

As Oy Runeberginkatu 65

Putkiremontin yhteydessä tehtiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Asuntoja 30 kpl.

As Oy Yliskyläntie 7

Putkiurakan yhteydessä toteutettiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Kohteeseen toteutettiin myös koko kiinteistöä ohjaava Fidelix:in kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Kohteessa oli kolme erillistä kerrostaloa, joissa yhteensä 93 huoneistoa.

As Oy Yliskyläntie 6

Putkiurakan yhteydessä toteutettiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Kohteeseen toteutettiin myös koko kiinteistöä ohjaava Fidelix:in kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Kohteessa oli kolme erillistä kerrostaloa, joissa yhteensä 75 huoneistoa.

As Oy Neitsytpolku 6

Putkiurakan yhteydessä tehtiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Asuntoja 59kpl

Mittakodit Oy, Ari Kangasniemi

”Olemme olleet aidosti tyytyväisiä Terawattilta saamaamme palveluun”

Lue lisää

R4 Korjausurakointi Oy, Oskari Lemmetty

"Joustavaa, jouhevaa ja ajantasaista yhteistyötä"

Lue lisää

Omakotitalo, Pirjo Muranen

Toteutimme Pirjo Murasen perheelle omakotitalon yhteistyössä Kastelli-talojen kanssa.

Lue lisää

As Oy Nurmijärven Hara, Sirppi, Aura, Ali-Tilkka ja Sarka

Kohteeseen toteutetiin 5 kerrostaloa, joissa kussakin oli 7 kerrosta sekä parkkihalli. Asuntoja oli yhteensä 305.

Lue lisää

LVI-Trio Oy, Martti Saarnio

LVI-Trio Oy, Martti Saarnio: Luotettavuus on avainsasia

Lue lisää

As Oy Merisoukka Espoo

Merisoukka on 72 huoneistoa sisältävä kerrostalo. Toteutimme kohteeseen sähkösaneerauksen. Lue lisää

Lue lisää

As Oy Keralinna Kerava

Kohde sijaitsi Keravalla. Kaksi kerrostaloa, joissa 36 huoneistoa ja yleiset tilat. Kohteessa uusittiin kaikki sähköasennukset sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkko. Toimimme kohteessa pääurakoitsijana. Sähkötöiden lisäksi kohteessa toteutettiin mm. rappukäytävien kunnostus ja maalaustyöt sivu-urakoitsijan toimesta.

Lue lisää

As Oy Vuorilinna

Vuonna 1928 rakennettu kerrostalo, jossa on 34 asuntoa ja yleiset tilat. Lue lisää

Lue lisää

As Oy Nurmijärven Kreivi Nurmijärvi

Kohde on kaksirappuinen 67 asuntoa sisältävä kerrostalo piha-alueineen. Kohteeseen toteutettiin kämpö-, käyttövesi-, ilmanvaihto-, automaatio- ja sähköurakat. Kohteen asunnot olivat hyvin varusteltuja saunallisia kerrostaloasuntoja, joista osa korkeahuoneisia loft-asuntoja.

Lue lisää

Paapuurin päiväkoti, Espoo

Kookas moderni kivirakenteinen päiväkoti Espoon Saunalahdessa, jossa toimii kuusi varhaiskasvatuksen ryhmää, avoin päiväkoti sekä esiopetusta. Kohteeseen toteutettiin sähköurakka ja siihen liitettyjä osaurakoita, kuten, rikosilmoitin-, kameravalvonta-, paloilmoitinjärjestelmät. Kohde toteutettiin yhdessä usean eri tahon kanssa, jossa pääurakoitsijan lisäksi hankkeen rakennusaikaisessa seurannassa olivat mukana mm. tilaajan ja käyttäjän näkemys.