Referenssit

Asunnot

Olemme toteuttaneet vuosien aikana uusia rivi- ja kerrostalo kohteita yli 50. 

Linjasaneeraukset

Toteuttamiamme kohteita on jo noin 100, joissa yhteensä noin  3800 huoneistoa.

Toimitilat

Uusia ja saneerattavia toimitiloja on toteutettu jo lähemmäs 90.

Sähköauton latausjärjestelmät Toimitilat Linjasaneeraukset Asunnot

Sähköauton latausjärjestelmä, Torkin perhe

"Itse asennustyö hoidettiin sovitussa aikataulussa. Nyt on mukava lähteä aamuisin liikkeelle, akut ladattuna. Kun vielä töpselistä tulee 100 % tuulivoimaa, autoilu on vähän niin kuin purjeveneellä liikkuisi.”

Lue lisää

As Oy Espoon Harmaalokki

Kohde sisältää 8 kaksikerroksista paritaloa piha-alueineen. Toteutimme kohteeseen sähköurakan. Asunnot ovat hyvin varusteltuja ja sisältävät saunan.

Lue lisää

As Oy Metsäkyyhkyntie 12

Taloyhtiössä on yhteensä 12 kpl asuntoja, joihin toteutettiin perus linjasaneerausremontti. Kohde sijaitsee Espoon Lintuvaarassa. Yleisissä tiloissa uusittiin sähköt kokonaan. Asunnoissa uusittiin kylpyhuoneen sähköt, vaihdettiin uudet keskukset ja keittiössä uusittiin astianpesukoneen-, lieden- ja uuninsyöttö sekä varauskaapeli.

Lue lisää

As Oy Kiurunpesä

Kohteeseen toteutettiin perus linjasaneerausremontti. As Oy Kiurunpesässä asuntoja on yhteensä 28 kpl ja liiketiloja 4 kpl. Liiketiloista kahteen toteutettiin pääurakoitsijan toimesta asuntoja, joihin me toteutimme sähköt. Yleisissä tiloissa uusittiin kaikki sähköt. Asunnoissa uusittiin kylppärin sähköt ja keskukset sekä keittiössä astianpesukoneen-, lieden- ja uuninsyöttö sekä varauskaapeli.

Lue lisää

As Oy Tiirismaantornit

Putkiremontin yhteydessä toteutettiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Kohteessa oli kolme erillistä kerrostaloa, joissa yhteensä 126 kpl asuntoa.

Lue lisää

As Oy Runeberginkatu 65

Putkiremontin yhteydessä tehtiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Asuntoja 30 kpl.

Lue lisää

As Oy Yliskyläntie 7

Putkiurakan yhteydessä toteutettiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Kohteeseen toteutettiin myös koko kiinteistöä ohjaava Fidelix:in kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Kohteessa oli kolme erillistä kerrostaloa, joissa yhteensä 93 huoneistoa.

Lue lisää

As Oy Yliskyläntie 6

Putkiurakan yhteydessä toteutettiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Kohteeseen toteutettiin myös koko kiinteistöä ohjaava Fidelix:in kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Kohteessa oli kolme erillistä kerrostaloa, joissa yhteensä 75 huoneistoa.

Lue lisää

As Oy Neitsytpolku 6

Putkiurakan yhteydessä tehtiin sähkösaneeraus, joka sisälsi huoneistojen sähkökeskusten ja nousukaapeleiden uusimisen, kosteiden tilojen ja keittiöiden sähköistyksen, sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkon uusimisen. Lisäksi yleisten tilojen sähköistykset uusittiin kokonaan. Asuntoja 59kpl

Lue lisää

Asunnot, liike- ja palvelutilat: Referenssejä vuosien varrelta

Haluatko tietää, mitä muita kohteita olemme toteuttaneet? Klikkaa tästä

Lue lisää

Mittakodit Oy, Ari Kangasniemi

”Olemme olleet aidosti tyytyväisiä Terawattilta saamaamme palveluun”

Lue lisää

R4 Korjausurakointi Oy, Oskari Lemmetty

"Joustavaa, jouhevaa ja ajantasaista yhteistyötä"

Lue lisää

Omakotitalo, Pirjo Muranen

Toteutimme Pirjo Murasen perheelle omakotitalon yhteistyössä Kastelli-talojen kanssa.

Lue lisää

As Oy Nurmijärven Hara, Sirppi, Aura, Ali-Tilkka ja Sarka

Kohteeseen toteutetiin 5 kerrostaloa, joissa kussakin oli 7 kerrosta sekä parkkihalli. Asuntoja oli yhteensä 305.

Lue lisää

LVI-Trio Oy, Martti Saarnio

LVI-Trio Oy, Martti Saarnio: Luotettavuus on avainsasia

Lue lisää

As Oy Merisoukka Espoo

Merisoukka on 72 huoneistoa sisältävä kerrostalo. Toteutimme kohteeseen sähkösaneerauksen. Lue lisää

Lue lisää

As Oy Keralinna Kerava

Kohde sijaitsi Keravalla. Kaksi kerrostaloa, joissa 36 huoneistoa ja yleiset tilat. Kohteessa uusittiin kaikki sähköasennukset sekä antenni- ja yleiskaapelointiverkko. Toimimme kohteessa pääurakoitsijana. Sähkötöiden lisäksi kohteessa toteutettiin mm. rappukäytävien kunnostus ja maalaustyöt sivu-urakoitsijan toimesta.

Lue lisää

As Oy Vuorilinna

Vuonna 1928 rakennettu kerrostalo, jossa on 34 asuntoa ja yleiset tilat. Lue lisää

Lue lisää

As Oy Nurmijärven Kreivi Nurmijärvi

Kohde on kaksirappuinen 67 asuntoa sisältävä kerrostalo piha-alueineen. Kohteeseen toteutettiin kämpö-, käyttövesi-, ilmanvaihto-, automaatio- ja sähköurakat. Kohteen asunnot olivat hyvin varusteltuja saunallisia kerrostaloasuntoja, joista osa korkeahuoneisia loft-asuntoja.

Lue lisää

Paapuurin päiväkoti, Espoo

Toteutimme Espoon Saunalahteen päiväkodin, jossa toimii kuusi varhaiskasvatuksen ryhmää, avoin päiväkoti sekä esiopeusta.

Lue lisää