Rento, välitön ja avoin työyhteisö, jossa on tilaa niin ammattilaisille kuin harjoittelijoille!

Terawattilla onnistumme yhdessä

Terawattilla työskentelee noin 100 alansa ammattilaista. Meidän iso voimavara on sitoutunut työyhteisö, jossa kunnioitamme ja kannustamme toisia. Arvostamme laadukasta työjälkeä ja jaamme osaamistamme toisille. Näistä muodostuu mielekäs työarki.

Ota askel työelämään Terawattilla

Haluamme mahdollistaa uusien, hiomattomien timanttien pääsemisen alalle. Tarjoamme harjoittelupaikkoja eri vaiheessa oleville toimihenkilö- ja asentajaopiskelijoille, työssäoppimis- ja oppisopimuspaikkoja sekä mielenkiintoisia opinnäytetyöaiheita. Meillä pääset näkemään yhdessä onnistumisen ja oppimisen merkityksen.

Terawatt on enemmän kuin työpaikka

Vaikka arki onkin jo kaikkine vivahteineen rautaa ja auttaa pysymään mielen virkeänä, päätimme tehostaa arjen mukavuuksia lanseeraamalla vuodelle 2020 urheilukalenterin. Kalenteri täyttyy kuukausittain järjestetyistä urheilutapahtumista. Yhteiset sähly- ja jäkisvuorot, pyöräilyreissut, porrastreenit yms. on mukavaa yhdessä tekemistä!

Haluamme mahdollistaa jatkuvan kehittymisen

Osaaminen ja kertynyt kokemus on asia, joita kukaan ei voi ottaa sinulta pois. Tavoitteenamme on olla oppiva yhteisö, joka pystyy nopeastikin reagoimaan muuttuvan maailman haasteisiin. Kannustamme työntekijöitämme Jatkuvaan oppimiseen. Pyrimme laajentamaan osaamistamme erilaisilla koulutuksilla ja valmennuksilla sekä palautteella.

Tsekkaa somesta, mitä meillä tapahtuu!

    Ota yhteyttä

    Onko sinulla jotain kysyttävää? Heräsikö kiinnostus esimerkiksi harjoittelu- tai työssäoppimispaikoista? Vai oletko jo pitkänlinjan konkari? Ole rohkeasti yhteydessä Reettaan joko puhelimitse taikka sähköpostilla ja kysy lisää työpaikoista.

    Reetta Ojalehto

    HR- ja tuotannonassistentti
    050 590 0685