fbpx
debug, 66449

Rento, välitön ja avoin työyhteisö, jossa on tilaa niin ammattilaisille kuin harjoittelijoille!

Henkilöstön suositteluhalukkuus eNPS 2023

62

Asiakkaiden suositteluhalukkuus, NPS 2023

78

Meillä työskentelee n.

100

Terawattilla onnistumme yhdessä

Terawattilla työskentelee noin 100 alansa ammattilaista. Meidän iso voimavara on sitoutunut työyhteisö, jossa kunnioitamme ja kannustamme toisia. Arvostamme laadukasta työjälkeä ja jaamme osaamistamme toisille. Näistä muodostuu mielekäs työarki.

Ota askel työelämään Terawattilla

Haluamme mahdollistaa uusien, hiomattomien timanttien pääsemisen alalle. Tarjoamme harjoittelupaikkoja eri vaiheessa oleville toimihenkilö- ja asentajaopiskelijoille, työssäoppimis- ja oppisopimuspaikkoja sekä mielenkiintoisia opinnäytetyöaiheita. Meillä pääset näkemään yhdessä onnistumisen ja oppimisen merkityksen.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan kehittymisen

Osaaminen ja kertynyt kokemus on asia, joita kukaan ei voi ottaa sinulta pois. Tavoitteenamme on olla oppiva yhteisö, joka pystyy nopeastikin reagoimaan muuttuvan maailman haasteisiin. Kannustamme työntekijöitämme Jatkuvaan oppimiseen. Pyrimme laajentamaan osaamistamme erilaisilla koulutuksilla ja valmennuksilla sekä palautteella.

Terawatt on enemmän kuin työpaikka

Työhyvinvoinnin yksi kulmakivistä on työyhteisö, jossa kaikki voivat hyvin. Arjessa pienillä teoilla on yleensä suuri vaikutus ja tykkäämme järjestää mm. pieniä kivoja yllätyksiä arkisten työhetkien keskelle. Tuttuun tapaan välillä myös virkistäydymme erilaisten aktiviteettien muodossa yhdessä – niin työaikana kuin myös välillä vapaa-ajallakin.

Tsekkaa somesta, mitä meillä tapahtuu!

    Ota yhteyttä

    Onko sinulla jotain kysyttävää? Heräsikö kiinnostus esimerkiksi harjoittelu- tai työssäoppimispaikoista? Vai oletko jo pitkänlinjan konkari? Ole rohkeasti yhteydessä Nikoon joko puhelimitse taikka sähköpostilla ja kysy lisää työpaikoista.

    Niko Heikkilä

    Hankintapäällikkö
    050 376 1226