R4 Korjausurakointi Oy, Oskari Lemmetty

R4 Korjausurakointi tekee muutos-, korjaus- ja toimitilarakentamista. Yritys työllistää noin 30 omaa työntekijää ja välillisesti aliurakoitsijoiden kautta 60 ihmistä lisää. Yksi aliurakoitsijoista on LVI-, sähkö- ja automaatiotekniikkaan erikoistunut Terawatt Oy, jonka kanssa yhteistyö on toiminut hienosti.

Yritysten välinen toiminta alkoi keväällä 2016. R4 Korjausurakointi on työmaiden pääurakoitsija organisoiden kokonaisuutta ja toimien linkkinä Terawattin ja työn tilaajan välissä.

– Meillä on useita kumppaneita sähköurakointiin liittyen ja toimimme mielellämme hyväksi todettujen yritysten kanssa. Terawattin kanssa pysymme tilanteen tasalla työmaiden tapahtumista ja tiedämme, että työt tehdään vaaditulla laatuasteella. Yhteistyö on joustavaa, jouhevaa ja ajantasaista, R4 Korjausurakoinnin myyntijohtaja Oskari Lemmetty toteaa.

Toimivaa ongelmanratkaisua

Myös työmailta kuullut kommentit ovat olleet positiivisia; vuorovaikutus toimii ja asiat hoidetaan aikataulussa. Työt sujuvat harvoin alkuperäisten suunnitelmien mukaan, ja muutoksia vaativia asioita havaitaan jatkuvasti.

– Muutostyöt ovat arkipäivää, ja niiden tekeminen kesken työskentelyn voi olla kankeaa. Väitän, että toimivan yhteistyömme ansiosta muutokset ovat myös asiakkaalle helpompia. Kun muutoskuva tulee, Terawatt toimittaa meille pyytämättä muutostyötarjouksen, erittelyn ja hinnan, jotka voidaan välittää tilaajalle. Lemmetty kertoo.

Yhteistyötä myös jatkossa

Tällä hetkellä käynnissä on kaksi yhteistä kohdetta, ja lisää on tulossa. Yhteistyössä parasta on ollut se, että Terawatt tietää, mitä heiltä odotetaan.

– On tärkeää, että pelataan samaan maaliin ja ymmärretään, että työmaa on yhteinen. Kuvailisin Terawattia luotettavaksi, täsmälliseksi ja toimivaksi yhteistyökumppaniksi. Jos jotain sovitaan, niin tiedän, että asiat tehdään tismalleen siinä aikataulussa ja sillä tavalla, kuin on luvattu, Lemmetty sanoo lopuksi.

< Näytä kaikki referenssit