LVI-Trio Oy, Martti Saarnio

LVI-Trio ja Laptitec ovat tehneet yhteistyötä nyt jo noin seitsemän vuoden ajan. Vuosien varrella on Laptitec vastannut noin 20 LVI-Trion kohteen sähköurakoinnista. Pitkän yhteistyön taustalla vaikuttavat muun muassa luotettavuus sekä toimiva kommunikaatio.

LVI-Trio tarjoaa talotekniikan ja korjausrakentamisen palveluita niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Yhteistyö Laptitecin kanssa alkoi noin seitsemän vuotta sitten, kun LVI-Trio tarvitsi itselleen uuden kumppanin sähköurakointiin.

– Silloinen sähköurakoitsijamme ei pystynyt enää palvelemaan meitä. Olimme kasvaneet niin paljon, että tarvitsimme voimakkaamman kumppanin rinnallemme. Hän suositteli meille Laptitecia, LVI-Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio muistelee.

– Laptitecin kanssa käytyjen keskustelujen perusteella vakuutuimme siitä, että heillä oli aito halu palvella meitä. Siitä se yhteistyö sitten alkoi, Saarnio kertoo.

Tasaista laatua sekä siistiä jälkeä

Laptitec on vuosien mittaan vastannut noin 20 LVI-Trion ison kohteen sähköurakoinnista. Suurin osa kohteista on ollut saneerauskohteita, mutta mukaan mahtuu myös muutama uudiskohdekin. Laptitec saa kiitosta hyvästä työn jäljestään sekä sovituissa aikatauluissa pysymisestä. Helsingin Lauttasaareen on parhaillaan valmistumassa yksi linjasaneerauskohde.

– Palveluiden laatu on tasaista ja työn jälki vakuuttavaa sekä hyvää. Meidän ei tarvitse kantaa huolta siitä, että mitä olemme ostamassa. Siihen täytyy vain yksinkertaisesti olla tyytyväinen, Saarnio sanoo.

– Laptitecilla on paljon nuoria ammattilaisia. Työntekijöiden ammattitaito on meidän silmissämme ihan hyvällä tasolla. Heihin satsataan ja heistä pidetään huolta, Saarnio summaa.

”Luotettavuus on avainasia”

LVI-Triolle Laptitecin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat luotettavuus, toimiva kommunikointi sekä ihmisten arvostaminen. Saarnion mukaan kanssakäyminen Laptitecin kanssa on ollut vaivatonta.

– Laptitec ei poikkea muista sähköurakoitsijoista välttämättä siinä, mitä he osaavat teknisesti asentaa. Uskon, että lähes kuka tahansa voi riittävällä koulutuksella asentaa sähköjohtoja hyvin. Ero muihin tulee Laptitecin asenteesta, luotettavuudesta, kommunikaatiosta sekä ihmisen ja elämän ymmärtämisestä kaiken kaikkiaan. Me emme tee tähtitiedettä, mutta se, mitä me olemme ihmisinä, on aina aina ainutkertaista. Sillä tavalla Laptitec ja heidän vastuuhenkilönsä eroavat muista, Saarnio avaa.

– Luotettavuus on avainasia. Vaikka vaikeuksia olisi, niin tiedämme, että työt saadaan aina maaliin, Saarnio kuvailee.

”Laptitec ei ole meille aliurakoitsija, vaan yhteistyökumppani”

Yhteistyö Laptitecin kanssa on mahdollistanut LVI-Triolle sen, että he pystyvät tekemään aiempaa laajemmin erilaisia töitä. Laptitec on tuonut mukanaan myös vakuuttavuutta sekä laatua.

– Parasta Laptitecin palvelussa on se, että me tiedämme taustalla olevan sellaisia vaikuttajia, ketkä aidosti haluavat tehdä kanssamme yhteistyötä ja ketkä aidosti huolehtivat siitä, että hommat saadaan maaliin, Saarnio kiittelee.

– Olen joskus sanonut, että Laptitec ei ole meille aliurakoitsija, vaan yhteistyökumppani. Yhteistyökumppanuuteen tiivistyy kaikki se, mikä on meille oleellista. Voin suositella Laptitecia sähköurakoitsijaksi niin korjaus- kuin uudiskohteisiinkin!

< Takaisin