fbpx

Energiaa auringosta– aurinkosähkö-
järjestelmät meiltä!

Terawatt aurinkovoimalat

Aurinkovoimalan hankinta on vastuullinen ympäristö teko. Se kannattaa hankkia toimijalta, joka tuntee aurinkovoimaloiden oleelliset osat ja toimintatavat sekä pystyy näin ollen auttamaan ja ohjeistamaan myös asiakasta niiden toiminnassa.

Terawatt Oy:n asiantuntijalta saat selkeän tarjouksen ja esityksen halutusta järjestelmästä. Meille on tärkeää, että loppukäyttäjä saa turvallisen ja laadukkaan järjestelmän oikein asennettuna. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan heidän omassa projektissaan. Toimimme yhteistyössä suurimpien Suomessa toimivien tukkureiden kanssa. Emme itse maahantuo tuotteita, jolloin tuotereklamaatio tapauksissa reklamaatioiden hoito on nopeaa ja joustavaa.

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmiä kartoituksesta käyttöönottoon talo- ja kiinteistöyhtiöihin, maavoimaloihin sekä yhteistyökumppaneidemme pientalokohteisiin.

Terawatt on turvallinen valinta

Terawatt Oy on turvallinen valinta isoonkin aurinkovoimalahankkeeseen. Taloudellinen vahvuus ja liki 20 vuoden kokemus sähköjärjestelmien projektiliiketoiminnasta luovat varman perustan toiminnallemme. Toimimalla arvojemme mukaisesti, olemme saavuttaneet erinomaisen asiakaskokemuksen projekteillamme. Tehtävämme on auttaa Sinut onnistumaan.

Hyvä ja halpa ei mahdu samaan pakettiin

Tarjoamme jokaiseen kohteeseen laadukkaan ja toimivan aurinkosähköjärjestelmän. Emme tarjoa edullisinta vaihtoehtoa. Näissäkin tuotteissa hyvä ja halpa eivät mahdu samaan tuotteeseen.

Kuormitus katolla minimiin

Oikein suunniteltu katto- tai maatelineet takaavat toimivan järjestelmän. Pyrimme toteuttamaan kaikki kattoasennukset ilman painoja. Ilman painoja toteutetut järjestelmät eivät rasita kattoa ja sen pintamateriaalia.

Aurinkovoimala avaimet käteen -periaatteella

Pystymme toteuttamaan suuret voimalat ”avaimet käteen” periaatteella. Yhteistyö kumppanimme vastaa telineiden asentamisesta ja me itse pystymme hoitamaan kaikki sähkötyöt. Meidän kauttamme saat myös muuntamot asennettuna.

Takuutarkastus vuoden kuluttua

Yli 50kwp järjestelmiin sisältyy aina takuu tarkastus / huolto noin 1 vuoden kuluttua järjestelmän valmistumisesta. Jatko huollosta ja tarkastuksista tehdään erillinen sopimus.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää aurinkosähköjärjestelmistä asiantuntijaltamme.

Hannes Kokko

Tekninen johtaja
041 458 6198