fbpx
debug, 70446

Energiaa auringosta– aurinkosähkö-
järjestelmät meiltä!

Terawatt aurinkovoimalat

Aurinkovoimalan hankinta on vastuullinen ympäristöteko. Järjestelmä kannattaa hankkia toimijalta, joka tuntee aurinkovoimaloiden oleelliset osat ja toimintatavat, ja pystyy näin auttamaan ja ohjeistamaan myös asiakasta niiden toiminnassa.

Terawatt Oy:n asiantuntijalta saat selkeän tarjouksen ja esityksen halutusta järjestelmästä. Meille on tärkeää, että loppukäyttäjä saa turvallisen ja laadukkaan järjestelmän oikein asennettuna. Haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan aurinkosähköprojektissaan. Toimimme yhteistyössä suurimpien Suomessa toimivien tukkureiden kanssa. Emme itse maahantuo tuotteita, joten mahdollisten reklamaatioiden hoito on nopeaa ja joustavaa.

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmiä kartoituksesta käyttöönottoon talo- ja kiinteistöyhtiöihin, maavoimaloihin sekä yhteistyökumppaneidemme pientalokohteisiin.

Terawatt on turvallinen valinta

Terawatt Oy on turvallinen valinta isoonkin aurinkovoimalahankkeeseen. Taloudellinen vahvuus ja liki 20 vuoden kokemus sähköjärjestelmien projektiliiketoiminnasta luovat varman perustan toiminnallemme. Toimimalla arvojemme mukaisesti, olemme saavuttaneet erinomaisen asiakaskokemuksen projekteillamme. Tehtävämme on auttaa Sinut onnistumaan.

Hyvä ja halpa ei mahdu samaan pakettiin

Tarjoamme jokaiseen kohteeseen laadukkaan ja toimivan aurinkosähköjärjestelmän. Emme tarjoa edullisinta vaihtoehtoa. Näissäkin tuotteissa hyvä ja halpa eivät mahdu samaan tuotteeseen.

Toteutus katon mukaan

Oikein suunnitellut katto- tai maatelineet takaavat toimivan järjestelmän. Toteutamme tasakattojärjestelmät joko painopohjaisina tai kermiin hitsattuna minimoidaksemme katolle syntyvää rasitusta.

Aurinkovoimala avaimet käteen -periaatteella

Pystymme toteuttamaan suuretkin voimalat ”avaimet käteen” -periaatteella. Toteutamme tarvittaessa myös yksittäisiä osa-alueita teollisen luokan aurinkovoimaloista. Meidän kauttamme saat myös muuntamot asennettuna.

Takuutarkastus vuoden kuluttua

Yli 50 kWp järjestelmiin sisältyy aina takuutarkastus / huolto noin 1 vuoden kuluttua järjestelmän valmistumisesta. Jatkohuollosta ja tarkastuksista voimme tehdä erillisen sopimuksen.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää aurinkosähköjärjestelmistä asiantuntijaltamme.

Hannes Kokko

Tekninen johtaja
041 458 6198