fbpx
debug, 72664

Terawatt siirtyy osaksi Habeo Groupia

Terawatt liittyy osaksi Habeo-konsernia

Habeo Group Oy ja Terawatt Oy ovat 19.9. tehneet sopimuksen, jolla Terawatt Oy liittyy osaksi Habeo-konsernia. Terawatt Oy jatkaa omalla brändillään sekä y-tunnuksellaan osana talotekniikan huippuosaajien yhteenliittymää.

Yli 100 sähköurakoinnin ammattilaista työllistävä, ja viime vuodet kannattavaa kasvua tehnyt Terawatt saa taakseen jatkossa Habeo konsernin tuen, osaamisen sekä laajat resurssit.

”Olemme todella iloisia ja ylpeitä, että pääsemme osaksi kiinteistötekniikan toimijoiden huippujoukkuetta. Terawattin missio on auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Uskomme, että osana Habeo-konsernia, voimme toteuttaa perustehtäväämme entistäkin paremmin”, toteaa Terawatt Oy:n toimitusjohtaja Lasse Impiö.

Nykyiset Terawattin avainhenkilöt jatkavat tehtävissään, ja Terawattin omistajat jatkavat myös Habeo-konsernin omistajina.

Habeo Group on alueellisesti vahvojen kiinteistötekniikan toimijoiden yhteenliittymä, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistöteknisten ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.

”On todella upeaa, että saamme Terawattin mukaan Habeo-perheeseen. Terawatt tuo meille valtavasti osaamista. Yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja tarjoamaan monipuolisia ratkaisuja ilman turhaa byrokratiaa. Tämä on meille kaikille iso askel ja odotamme innolla yhteistä tulevaisuuttamme”, kertoo Habeo Groupin toimitusjohtaja, Kari Kohvakka.

Habeo Group on 2022 perustettu kiinteistötekniikan toimialan konserni. Habeo Group muodostuu vahvoista, alueellisesti toimivista yrityksistä, jotka yhdessä vaikuttavat maanlaajuisesti. Tuoreimpien yrityskauppojen myötä konserniin kuuluu jo 17 kiinteistötekniikan toimijaa eri puolilta Suomea. Habeo Group työllistää jatkossa yli 1 000 alan ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 200 miljoonaa euroa.

Tutustu Habeo konserniin: https://habeo.fi/

Kuvassa vasemmalta: Klaus Castrén, Kari Kohvakka, Hannes Kokko, Jussi Holma & Lasse Impiö.

Lisätiedot ja tiedustelut

Lasse Impiö

Toimitusjohtaja
040 450 7023

Terawattin vuosi 2023 lukuina

Liikevaihto 2023

19,9 M€ (+33,7%)

Henkilöstöä 2023

94 henkeä

NPS 2023

78

e-NPS 2023

62

Liikevoitto 2023

1,74 M€ (9%)