Terawatt juhlii 20 vuotista taivaltaan syyskuussa

Terawatt täyttää 20 vuotta – ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan juhliimme jutun lopussa olevan lomakkeen kautta.

21.9.2004 kaupparekisteriin lisättiin uusi yritys, kun Terawatt Oy aloitti toimintansa. Veljekset Jussi ja Aapo Holma olivat päättäneet aloittaa sähköurakoinnin! Pian mukaan liittyi myös Hannes Kokko, ja kolmikon johdolla alkoi luja työnteko.

20 vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Yhtiö on kasvanut ja muuttanut muotoaan. On ollut parempia ja haastavampia aikoja, valtava määrä erilaisia työmaita, työntekijöitä ja asiakkaita. Vaikka teemme sähköurakointia, ovat ihmiset pysyneet aina toiminnan keskiössä.

Juhlavuoden kunniaksi haluammekin kutsua sinut juhlimaan kanssamme torstaina 19.9. klo 14-19!

Olit sitten asiakas, kumppani, työntekijä tai meiltä jo muihin haasteisiin lähtenyt Terawattin alumni – olet lämpimästi tervetullut juhlaamme. Järjestämme syntymäpäiväjuhlat Vantaan Backaksen kartanon Tapahtumakeskus Puimalassa (Ylästöntie 28, Vantaa).

Luvassa on tietenkin täytekakkua, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa. Esiintymään saapuu Ville Myllyrinne, joten uskomme että kaikki lähtevät kotiin hymyssä suin. Illan päätteeksi on mahdollisuus myös saunomiseen – joten toivottavasti viihdyt kanssamme koko illan!

 

 

PS. Syntymäpäivälahjaksi toivomme muistosi Terawattista. Voit kirjoittaa muistosi ilmoittautumislomakkeelle! 

Ilmoittaudu mukaan alta: