fbpx

Voisinkohan ladata autoani taloyhtiössä omalla parkkipaikallani?

Kyllä voit! Toteutamme sähköautojen latausjärjestelmät suunnittelusta asennukseen tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Varmista oikeat ratkaisut, valitse osaava kumppani

Huolehdimme latausjärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta alusta loppuun Etelä-Suomen alueella. Tiesitkö, että valtio tukee taloyhtiötänne latausinfra-avustuksella järjestelmän toteuttamisessa? Asiantuntijamme auttaa sinua avustuksen hakemisessa.

Näin homma etenee

Ole yhteydessä asijantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä taloyhtiönne tarpeista.

 

Varmista kartoituksen avulla juuri teidän talo- tai kiinteistöyhtiöönne sopiva latausjärjestelmä

Toteutamme sähköautojen latausjärjestelmien kartoituksia talo- ja kiinteistöyhtiöihin. Kartoituksella varmistaan juuri teidän taloyhtiötä parhaiten palveleva latausratkaisu!

Tarkoittaako latausjärjestelmien toteutus aina kalliita muutostöitä? Entä miten varmistamme, että kiinteistön sähköverkko kestää sähköauton latauksen?

Löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin sähköautojen latausjärjestelmiin liittyen linkin takaa. Mikäli sinulla herää muita kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Hyödynnä valtion tukiraha

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää 35 tai jopa 50 prosentin tuen asunto-osake- ja vuokrataloyhteisöjen latausjärjestelmähankkeille. Rahan saa suunnittelun, toteutuksen (tarpeellisine sähkö- ja maanrakennustöineen) ja latauslaitteiden kustannuksista.

Pyydä suunnittelu, toteutus ja avustuksen haku vaikka avaimet käteen -periaatteella

Kerro yhteisösi tarpeet, niin pannaan myös sinun talosi latausasiat kuntoon. Täytä ja lähetä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Niko Ylönen

Myyntiedustaja
050 575 4604

Erkki Leppälä

Myynti ja suunnittelu
044 012 3681