fbpx

Voisinkohan ladata autoani taloyhtiössä omalla parkkipaikallani?

Kyllä voit! Toteutamme sähköautojen latausjärjestelmät suunnittelusta asennukseen tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Varmista oikeat ratkaisut, valitse osaava kumppani

Huolehdimme latausjärjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta alusta loppuun Etelä-Suomen alueella. Tiesitkö, että valtio tukee taloyhtiötänne latausinfra-avustuksella järjestelmän toteuttamisessa? Asiantuntijamme auttaa sinua avustuksen hakemisessa.

Näin homma etenee

Jokainen talo- ja kiinteistöyhtiö on aina tapauskohtainen. Siksi on tärkeää varmistaa, että toteutus vastaa yhtiön ja latauspisteiden käyttäjien todellisia tarpeita.

Latausjärjestelmien hankkiminen lähtee liikkeelle kohteeseen toteutettavalla kartoituksella, jossa käydään läpi mm. yhtiön lähtötilanne ja asiakkaan tarpeet. Kartoituksen esitiedot voidaan toteuttaa kahdella erillä tavalla:

  • asiakas voi täyttää kohteen esitiedot kartoituslomakkeella, jolloin toteuttamamme kartoitusraportti on ilmainen TAI
  • tilata kartoituksen Terawatilta, jolloin kartoitusraportti on maksullinen.

Annamme kartoituksen pohjalta asiakkaalle tarjouksen.

Ole yhteydessä asijantuntijoihimme, niin keskustellaan yhdessä taloyhtiönne tarpeista.

 

Ainonkujalla ladataan autot jatkossa omalla parkkipaikalla

Vantaalla sijaitsevassa taloyhtiössä As Oy Ainonkuja 5 varauduttiin sähköautojen saapumiseen varustamalla kaikki autokatospaikat sähköauton latauksella. Tutustu kohteeseen katsomalla oheinen video!

Tarkoittaako latausjärjestelmien toteutus aina kalliita muutostöitä? Entä miten varmistamme, että kiinteistön sähköverkko kestää sähköauton latauksen?

Löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin sähköautojen latausjärjestelmiin liittyen linkin takaa. Mikäli sinulla herää muita kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Hyödynnä valtion tukiraha

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää 35 tai jopa 50 prosentin tuen asunto-osake- ja vuokrataloyhteisöjen latausjärjestelmähankkeille. Rahan saa suunnittelun, toteutuksen (tarpeellisine sähkö- ja maanrakennustöineen) ja latauslaitteiden kustannuksista.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Erkki Leppälä

Projektipäällikkö
044 012 3681