fbpx

Haemme kokeneita sähköasentajia

Tehtävä: Sähköasentaja
Sijainti: Espoo
Haku päättyy: 31.8.2022
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40,0

Sopisitko profiiliimme?
”Asun pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Olen opiskellut sähköalan ammatin ja työkokemusta on ehtinyt karttumaan muutaman vuoden. Haluan löytää hyvän työpaikan, jossa pääsen kehittämään itseäni hyvässä porukassa. Kuvailisin itseäni avarakatseiseksi ja uteliaaksi ihmiseksi, jolla on halu oppia uutta sekä ottaa asioista selvää. Arvostan laadukasta tekemistä ja olen ylpeä työnjäljestäni. Olen luonteeltani ratkaisukeskeinen: ongelmissa ei vellota, vaan ne ratkaistaan. Elämänasenteeni on myönteinen. Pidän huolta itsestäni ja vaalin terveitä elämäntapoja.”

Vastasitko kyllä?
Hienoa! Etsimme nyt joukkueeseemme kokoaikaista sähköasentajaa Uudenmaan alueelle. Meillä on erikokoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita, kuten asuntoja, toimitiloja ja linjasaneerauksia. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä laadukkaat välineet työn tekemiseen. Meillä tehdään työt urakalla ja kaikilla asentajilla on työnjohtaja sekä projektipäällikkö tukena. Työntekijöidemme terveys ja hyvinvointi on meille tärkeää ja siksi panostamme siihen. Meillä on käytössä muun muassa normaalia laajemmat terveysvakuutukset.

Mihin olet tulossa?
Terawatt on espoolainen vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja. Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Voittavassa joukkueessa ihmisten kesken vallitsee luottamus sekä keskinäinen arvostus ja kunnioitus. Kommunikointi on suoraa ja avointa. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.

Hae paikkaa täyttämällä alla oleva lomake. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluun kutsutut testataan soveltuvuustestillä.

Hae paikkaa täyttämällä alla oleva lomake

  Tutkinto, koulutusala ja valmistumisvuosi*
  Kerro itsestäsi ja työhistoriastasi*
  Lisää CV (pdf, rtf, doc, docx, max 6MB)
  Lisää muu dokumentti (pdf, rtf, doc, docx, max 6MB)

  *-merkityt kentät ovat pakollisia.


  Lue lisää tietosuojaseloste

  Lisätietoja avoimesta työpaikasta

  Anna Leppälä

  HR-koordinaattori
  040 450 5050