fbpx

Ilmainen kartoitus Terawatilta!

Sähköautojen latausjärjestelmien toteuttaminen talo- ja kiinteistöyhtiöön vaatii aina huolellisen kartoituksen. Jotta kohteeseen voidaan tarjota asiakkaan tarpeet huomioiva latausratkaisu, tulee yhtiöstä ja asukkaiden tarpeista selvittää lähtötiedot. Tarpeista on hyvä keskustella yhtiöissä etukäteen ennen varsinaisen tarjouspyynnön jättämistä. Tätä varten olemme toteuttaneet työkalun, jonka avulla yhtiössä voidaan pureutua aiheeseen tarkemmin ja pohtia asioita, jotka vaikuttavat lopulliseen latausratkaisuun. 

Kenelle tämä lomake on tarkoitettu ja mitä hyötyä siitä on?
Kartoituslomake on tarkoitettu yhtiöiden hallituksen jäsenten ja isännöitsijöiden käyttöön. Lomake auttaa hahmottamaan, mitä asioita latausjärjestelmiä hankkiessa tulee ottaa huomioon niin tarpeiden näkökulmasta kuin toteutuksen suhteen.

Mitä saat täytettyäsi lomakkeen?
Täyttämällä lomakkeen huolellisesti, toteutamme sen pohjalta kartoitusraportin. Ennen raportin toteutusta Terawatin asiantuntija käy lomakkeen huolella läpi ja on tarvittaessa teihin yhteydessä. Kartoitusraportin lisäksi annamme yhtiölle tarjouksen latausjärjestelmien toteutuksesta. Voitte hyödyntää kartoitusraporttia kilpailuttaessanne sähköautojen latausjärjestelmän toteutuksen.

Lomakkeen täyttäminen
Lomake on jaettu neljään osaan: yhteystiedot, kohteen perustiedot, asiakkaan tarpeet ja liitteet. Olemme lisänneet lomakkeelle kysymysten yhteyteen info -laatikoita, joista löydät lisäinformaatiota kysymyksiin liittyen. Lomakkeen loppuun voitte liittää mm. sähkökuvia ja kuvia kohteesta.

Voit tarvittaessa tallentaa lomakkeen keskeneräisenä. Saat tällöin sähköpostiisi kirjautumislinkin, jolla pääset jatkamaan lomakkeen täyttämistä myöhemmin. Jos sinulla tulee jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme!

Mikäli yhtiöön on toteutettu jo kartoitus tai tehty suunnitelmat, annamme mielellämme tarjouksen myös niiden pohjalta! Siinä tapauksessa voit jättää yhteydenottopyynnön täältä.

Täytä kartoituksen esitiedot

Heräsikö kysymyksiä latausjärjestelmiin liittyen?

Löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin linkin takaa. Mikäli sinulla herää muita kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä!