fbpx

Haemme kärkimiestaitoista sähköasentajaa

Tehtävä: Kärkimiestaitoinen sähköasentaja
Sijainti: Espoo
Haku päättyy: 31.1.2022
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Viikkotyöaika: 40,0

Työpaikan kuvaus
Etsimme kärkimiestaitoista sähköasentajaa.

Sopisitko profiiliimme?
”Asun pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä. Olen opiskellut sähköalan ammatin ja töitäkin on tullut tehtyä jo muutaman vuoden. Olen oivaltanut, että haluan löytää hyvän työpaikan, jossa pääsen kehittämään itseäni hyvässä porukassa. Kuvailisin itseäni avarakatseiseksi ja uteliaaksi ihmiseksi, jolla on halu oppia uutta sekä ottaa asioista selvää. Vastuullisuus ympäristöstä ja muista ihmisistä on minulle tärkeää. Etsin haasteita, jotka kehittävät minua ihmisenä ja ammattilaisena. Arvostan työyhteisöä, jossa pääsen oppimaan muilta ja kehittämään omaa osaamista. Olen luonteeltani ratkaisukeskeinen: ongelmissa ei vellota vaan ne ratkaistaan. Arvostan laadukasta tekemistä ja olen ylpeä työnjäljestäni. Elämänasenteeni on myönteinen. Pidän huolta itsestäni ja vaalin terveitä elämäntapoja.”

Vastasitko kyllä?
Hienoa! Meillä voisi olla sinulle hyviä hommia. Etsimme nyt joukkueeseemme kokoaikaista kärkimiestaitoista sähköasentajaa pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Meillä on erikokoisia uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita, kuten asuntoja, toimitiloja ja linjasaneerauksia. Tarjoamme vakituisen työsuhteen kilpailukykyisellä palkkauksella ja mahdollisuuden työskennellä sekä kehittyä huippuporukassa.

Mihin olet tulossa?
Terawatt on espoolainen vuonna 2004 perustettu yritys, joka työllistää n.90 ammattilaista. Terawatt tarjoaa sähköisen talotekniikan palveluja sekä sähköisen liikenteen latausratkaisuja. Visionamme on olla Halutuin kumppani ja Liigamme paras joukkue. Voittava joukkue muodostuu kyvykkäistä ja sitoutuneista toimijoista, jotka ovat sisäistäneet tekemisen merkityksen ja tarkoituksen koko yrityksen kannalta. Voittavassa joukkueessa ihmisten kesken vallitsee luottamus sekä keskinäinen arvostus ja kunnioitus. Kommunikointi on suoraa ja avointa. Tärkeimmät toimintaamme ohjaavat arvot ovat Luotettavuus, Laadukkuus, Kumppanuus, Jatkuva Oppiminen ja Yhdessä Onnistuminen.

Hae paikkaa täyttämällä alla oleva lomake. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hakuaika päättyy 31.1.2022. Haastatteluun kutsutut testataan soveltuvuustestillä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Leppälä puh. 040 450 5050.

Hae paikkaa täyttämällä alla oleva lomake

  Tutkinto, koulutusala ja valmistumisvuosi*
  Kerro itsestäsi ja työhistoriastasi*
  Lisää CV (pdf, rtf, doc, docx, max 6MB)
  Lisää muu dokumentti (pdf, rtf, doc, docx, max 6MB)

  *-merkityt kentät ovat pakollisia.


  Lue lisää tietosuojaseloste

  Lisätietoja avoimesta työpaikasta

  Anna Leppälä

  HR-koordinaattori
  040 450 5050